Avondvierdaagse Zandvoort vervroegd om komst Max Verstappen

Foto: Zandvoortse Wandelvierdaagse

Max Verstappen heeft zelfs een invloed op de agenda van de avondvierdaagse van Zandvoort. De organisatoren passen de aankomsttijd en het slotakkoord van de avondvierdaagse aan met de komst van de jongste Grand Prix winnaar uit de Formule 1 ooit.

Eerder

De avondvierdaagse stopt een uur eerder, zodat ook de deelnemers van de vierdaagse de mogelijkheid hebben om naar de ‘meet and greet’ van de jonge Limburger te gaan. Het slot van de avondvierdaagse valt ook samen met andere activiteiten in het centrum van Zandvoort. Naast een ronde van Max Verstappen door Zandvoort, is er ook een muziekfestival wat de aftrap vormt voor de Familie Racedagen driven by Max Verstappen.

Start

De vierdaagse voor Zandvoort begint op dinsdag 31 mei. Deelnemers hebben de keuze om mee te doen aan een wandeltocht van vijf of tien kilometer. Bij de vervroegde aankomst, is ook op de laatste dag het parcours iets aangepast. Nu lopen de wandelaars vanaf de Kerkstraat naar beneden in de richting van het Kerkplein.

Medaille

Voor elke deelnemer die meedoet, ligt er een medaille klaar. Op alle andere avonden eindigt de tocht in het Rode Kruis gebouw aan de Nicolaas Beetslaan. Bij deze locatie is volgens de Stichting Zandvoortse Vierdaagse weinig mogelijkheid om te parkeren.

Bron: RTV Noord-Holland.

Cookieinstellingen