Wethouder Gert-Jan Bluijs opnieuw lijsttrekker CDA Zandvoort-Bentveld

Foto: Foto Gert Jan Bluijs CDA Zandvoort

Wethouder Gert-Jan Bluijs zal ook bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in Zandvoort de lijsttrekker zijn voor het CDA. Het is voor Bluijs de derde opeenvolgende keer dat hij als lijsttrekker de verkiezingen in gaat voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Voordracht

De wethouder heeft zijn voordracht geaccepteerd. Op dit moment heeft Bluijs Wonen, Zorg en Financiën in zijn portefeuille. Daarnaast is hij projectwethouder van Nieuw Noord en Entree Zandvoort. Volgens het CDA Zandvoort is de gedrevenheid te merken geweest bij de installatie van de Adviesraad Sociaal Domein Zandvoort in 2015 en recent nog met het Sociaal Wijkteam Zandvoort.

Veel voor elkaar

Volgens CDA Zandvoort voorzitter Andor Sandbergen heeft Bluijs de afgelopen 3 jaar veel voor elkaar gekregen in Zandvoort. ,,Hij heeft onder andere de financiën op orde gebracht, het uitdagende dossier zorg goed opgepakt en is de drijvende kracht achter de upgrade van het Stationsgebied en de strategische investeringsagenda”, zegt Sandbergen.

Midden in de samenleving

Verder zegt voorzitter Sandbergen dat Bluijs heeft bewezen midden in de samenleving te staan en oog en oor te hebben voor diezelfde Zandvoortse samenleving. Met het lijsttrekkerschap van de CDA wethouder geven de Zandvoortse christendemocraten een belangrijk signaal af. “Gert Jan is altijd positief en denkt constructief mee. Wij hopen dat de komende verkiezingen ook positief en constructief zullen lopen”, zegt Sandbergen in het persbericht wat het CDA Zandvoort heeft uit laten gaan.

Cookieinstellingen