D66 Zandvoort voor bebouwing Zandvoortse pleinen

Foto: Jaap Koper

D66 Zandvoort is voor de bebouwing van Zandvoortse pleinen. Dat valt te lezen op de website van de Zandvoortse democraten.

Stelling

D66 Zandvoort reageert op de stelling dat de pleinen in Zandvoort zich uitstekend lenen voor nieuwe bebouwing van zowel hotels als woningen. De Zandvoortse democraten laten blijken dat het hen niet eens om de vraag wat er gebouwd, maar vooral dat er gebouwd gaat worden.

Niet omheen draaien

Zo draait wethouder Gerard Kuipers van D66 Zandvoort er niet omheen. ,, Laten we eerlijk zijn. De vervallen staat van sommige plekken in Zandvoort is niet alleen onze bezoekers, maar juist ook veel Zandvoorters al jaren een doorn in het oog. Het Badhuisplein, het Watertorenplein en het gebied rondom het Dolfirama schreeuwen al jaren om een goed bouwplan dat ook echt gemaakt gaat worden. D66 wil na ruim 40 jaar politiek gekissebis nu eindelijk wel eens de schop in de grond van onze pleinen”, zegt de wethouder op de website van de Zandvoortse democraten.

Nieuwbouw

Volgens D66 Zandvoort heeft de badplaats met de recente nieuwbouw van het Prinsessepark en de Sophiaweg laten zien dat in Zandvoort zeker ook mooi en kwalitatief goed gebouwd kan worden. D66 Zandvoort snapt niets dat Zandvoort op veel plekken aan zee al zo lang stil blijft staan. Volgens de Zandvoortse democraten is het verval op een aantal plaatsen zo groot geworden waar juist veel van bezoekers aan de badplaats komen. Het is volgens de Zandvoortse partij de oorzaak waardoor het beeld van Zandvoort bij de buitenwereld eerder achteruit is gegaan dan vooruit.

Snel anders

Als het aan de Zandvoortse democraten ligt, moet het voor de tweede badplaats van Nederland snel anders. Wat D66 Zandvoort betreft gaat de komende jaren de schop in de grond van de verschillende pleinen. De plannen liggen er al volgens D66 Zandvoort.

Bron: D66 Zandvoort

Cookieinstellingen