Gaia van der Moolen is de nieuwe kinderburgemeester

15 feb 2016, 19:52 Nieuws
kids adventure week opening bij het vvv kantoor in zandvoort vvv zandvoort
De negenjarige Gaia van der Moolen is de nieuwe kinderburgermeester voor de komende Kids Adventure Week. Gaia heeft met een You Tube filmpje de VVV Zandvoort weten te overtuigen waarom zij de nieuwe kinderburgemeester wil zijn.
VVV Zandvoort
Elke jaar zoekt de VVV Zandvoort naar een geschikte kinderburgemeester en in Gaia van der Moolen, denkt de VVV voor dit jaar de juiste te hebben gevonden. Het filmpje heeft zelfs de doorslag gegeven om juist Gaia te benoemen voor deze functie vanwege haar originele presentatie, maar ook haar motivatie.
Zorgzaam
Gaia beschrijft zichzelf in het filmpje als iemand die zorgzaam is en graag de samenwerking op zoekt. Ze wil graag aan de slag om lintjes door te knippen, interviews te geven, belangrijke vragen te stellen en mensen te helpen.
Installatie
Op 26 februari wordt Gaia officieel geïnstalleerd in het raadhuis. De eerste officiële taak als kinderburgemeester is het doorknippen van het lint op zaterdag 27 februari bij het kantoor van VVV Zandvoort om daarmee de Kids Adventure Week officieel te openen. In de loop van de week zijn er nog verschillende gelegenheden waar Gaia als Kinderburgemeester haar opwachting maakt. Natuurlijk blijft er genoeg ruimte in haar agenda over om zelf ook aan verschillende activiteiten mee te doen.