Wethouder Raymond van Haeften krijgt koninklijke onderscheiding van burgemeester Marianne Schuurmans

26 apr 2021, 19:59 Nieuws
lintjesregen met lucht charles duijff
Vanmiddag heeft burgemeester Marianne Schuurmans de Zandvoortse wethouder Raymond van Haeften een koninklijke onderscheiding opgespeld, omdat hij onder meer medeoprichter is geweest van Cuisine Culinaire De Wijcker Kookclub. Ook heeft hij de onderscheiding gekregen vanwege zijn bestuursfunctie voor de Willeke Alberti Foundation.
Cuisine Culinaire De Wijcker Kookclub
Voor de Cuisine Culinaire De Wijcker Kookclub is Van Haeften als bestuurslid verantwoordelijk voor Public Relations en festiviteiten. Van Haeften is al zestien jaar lang de grote animator achter het Matelzorg Kerstdiner voor 150 mensen.
Willeke Alberti Foundation
Zoals eerder vermeld, is de Zandvoortse wethouder actief betrokken bij de oprichting van de Willeke Alberti Foundation die zich inzet om ouderen en mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking door middel van muzikale optreden uit hun isolement te halen en meer levensvreugde te geven. Als bestuurslid heeft Van Haeften een cruciale rol gespeeld bij de fondsenwerving. Ook is hij een aantal jaren voorzitter geweest van Regionale talent ontwikkeling. De burgemeester omschrijft Van Haeften als inwoner van de gemeente Haarlemmermeer als sociaal betrokken met ook voor zijn medemens. Voor zijn inzet wordt Raymond van Haeften benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.