Schade door brandende scootmobiel in Cornelis Slegersstraat

Foto: Jaap Koper

Een brandende scootmobiel heeft aan het begin van de zaterdagmiddag voor een aanzienlijke schade gezorgd in de Cornelis Slegersstraat. De Zandvoortse brandweer komt snel ter plaatse om de brand te blussen, die ook snel onder controle is gebracht.

Sirenes

Even na het middaguur klinken er flink wat sirenes in Zandvoort. Kort na het middaguur rukt de Zandvoortse brandweer uit om zich snel te begeven naar een brand in de Cornelis Slegersstraat. Daar aangekomen houdt de brandweer rekening met een grote brand, vanwege de rookontwikkeling. Als de brandweerlieden op de bovenste verdieping van het appartement de brandende scootmobiel aantreffen is de brand snel geblust.

Publiek

Het publiek wat ook snel op de loeiende sirenes is afgekomen, wordt door de brandweer op een afstand gehouden. Het verkeer wat uit de onder gelegen parkeergarage komt, kan op aanwijzingen van de hulpdiensten redelijk snel de garage uit komen en hebben enige hinder van de brandweer die hun werk verrichten.

Schade

De brandende scootmobiel richt de nodige schade aan, maar het geven van het sein ‘brand meester’ klinkt vrij vlot. Een bewoner van het naastgelegen appartement is onderzocht in een meegekomen ambulance omdat hij rook heeft ingeademd.

Hal

 

Het vuur van de in vlam gevatte scootmobiel heeft volgens de Veiligheidsregio ook flink wat schade aangericht in de hal van de flat. ,,Ook de woning ernaast is beschadigd, dus Salvage komt helpen”, vertelt een woordvoerder.¬†Hoe de scootmobiel in brand kon vliegen, is onbekend.

 

'

Reacties

article
10609
Schade door brandende scootmobiel
Een brandende scootmobiel heeft aan het begin van de zaterdagmiddag voor een aanzienlijke schade gezorgd
https://zandvoort.nieuws.nl/politie/10609/schade-brandende-scootmobiel-cornelis-slegersstraat/
2018-12-01T17:04:26+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/12/01170203/Brand-Cornelis-Slegersstraat-Jaap-Koper.jpg
Cornelis Slegersstraat, scootmobiel
Politie