Politie waarschuwt voor fietsendieven in omgeving van station Heemstede-Aerdenhout

Foto: Pixabay

Het gaat ook Zandvoorters aan die met hun fiets naar het NS Station Heemstede-Aerdenhout gaan, want de politie waarschuwt voor fietsendieven in de omgeving van het treinstation en probeert bezitters van hun stalen ros te letten op hoe zij hun fietsen beveiligen. Dat kan volgens de politie best eenvoudig en effectief.

Twee sloten

Je moet fietsendieven het niet te makkelijk maken. Dat kan door je fiets met twee sloten vast te zetten aan een fietsenrek. ,,Een optie om je fiets veilig te parkeren, is de bewaakte fietsenstalling van Nederlandse Spoorwegen op het NS-station Heemstede-Aerdenhout. De stalling is de eerste 24 uur gratis”, zegt de politie op de sociale media.

Wie toch een verdacht gedrag of een strafbaar feit zier, kan het beste bellen met 112. Als de fiets toch is gestolen, raadt de politie aan om toch aangifte te doen. ,,Vanuit de politie zijn wij druk bezig met het uitvoeren van controles in de omgeving”, zegt de politie op de sociale media.

Meer informatie

Wie toch meer informatie wil hebben over fietsendiefstal kan kijken op een speciale webpagina van de politie. Op deze pagina staan de nodige tips en informatie waarom het belangrijk is om aangifte doen bij fietsendiefstal.

Foto: Pixabay

Reacties