Man overleden na na schietincident

Foto: Wim Meijer Fotografie

Een 45-jarige Haarlemmer is vandaag aan zijn verwondingen overleden, nadat de politie de man eerder deze week zwaargewond heeft aangetroffen in de Beeksteeg in Haarlem. Direct daarop heeft de politie een onderzoek ingesteld over de toedracht.

(Bron: Politie.nl)

Melding

Op zondagavond 9 mei krijgt de politie rond 21.25 uur de melding van getuigen uit de Beeksteeg dat een vrouw mogelijk is geslagen en dat een witte Caddy bestelbus daarbij is weggereden. Na deze melding is de politie naar de plaats gegaan van de melding. Op dat moment treft de politie trof de 45-jarige Haarlemmer zwaargewond aan. Hij blijkt ernstig gewond te zijn, waarop hij met spoed door de hulpdiensten naar het ziekenhuis is gebracht.

Bestelbus in Zandvoort aangetroffen

De politie treft iets later de witte bestelbus aan in Zandvoort, waarbij de agenten niemand in de bestelbus aantreffen. De bestelbus is door de politie in beslag genomen voor nader onderzoek. Direct daarop heeft de politie een onderzoek gestart en heeft meerdere buurtbewoners gesproken. Daarbij heeft de politie de Beeksteeg voor nader onderzoek afgesloten voor het publiek in verband met sporenonderzoek. De recherche onderzoekt de zaak nog steeds.

Reacties