Verschillende aanhoudingen in Zandvoort

Foto: Jaap Koper

De politie heeft de afgelopen dagen verschillende aanhoudingen gedaan in Zandvoort. Dat is gebeurd bij onder meer een verkeerscontrole in Zuid-Kennemerland.

Verkeerscontroles

Tijdens deze verkeerscontroles controleert de politie op verkeerswetgevingen en als daar aanleiding toe ook op andere wetgevingen. Zo heeft de politie in Zandvoort een bestuurder aangehouden, omdat deze met een ongeldig verklaard rijbewijs heeft gereden. De man zal zich bij de politierechter moeten verantwoorden.

Inbrekerswerktuigen

Zondagnacht zijn drie verdachten aangehouden omdat zij inbrekerswerktuigen in bezit hebben. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten in het cellencomplex. De inbrekerswerktuigen zijn door de politie in beslag genomen en zullen worden onderzocht door de afdeling Forensische Opsporing.

Bekeuringen

Maandagnacht hebben agenten in Zandvoort een inzittende van een voertuig aangehouden die nog 14 dagen celstraf open heeft staan. Daarnaast heeft de persoon in kwestie ook nog enkele bekeuringen open staan. Ook hij is aangehouden en ingesloten. Na de overnachting in het cellencomplex zal de man worden overgebracht naar een Justitiële Inrichting.

Reacties