Sportinstuif Korverhal Zandvoort tijdens herfstvakantie

Foto: PR Team Sportservice Heemstede-Zandvoort

Het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort organiseert op donderdag 25 oktober in de Korverhal een sportinstuif van 11.00 tot 13.00 uur. De herfstinstuif is voor kinderen uit groep 3 tot en met 8 uit de gemeente Zandvoort, waarbij de kinderen kunnen deelnemen aan verschillende sporten.

Samenwerking

Team Sportservice doet de sportinstuif in samenwerking met basketbalvereniging The Lions. De basketbalvereniging gaat een basketbal clinic verzorgen. Voor kinderen die hun dribbel en dunk vaardigheden willen verbeteren is dit een mogelijkheid om daar wat aan te doen.

Pannavoetbal

Naast basketbal kunnen de kinderen ook deelnemen aan pannavoetbal, straattennis en een stormbaan. Team Sportservice Heemstede-Zandvoort heeft kosten nog moeite gespaard om kinderen voldoende te laten bewegen in de twee uur durende sportinstuif.

Meedoen

Kinderen die willen meedoen aan de sportinstuif kunnen vanaf 11.00 uur terecht in de Korverhal. Inschrijven is niet nodig en ook zijn er geen kosten verbonden om deel te nemen aan de instuif. Volgens het team is het een actieve manier om de herfstvakantie door te komen en vooral bedoeld voor kinderen die graag willen sporten.

Vriendjes en vriendinnetjes

Ook zeggen de organisatoren dat sportieve vriendjes of vriendinnetjes mee kunnen doen aan deze verschillende sporten Wel is het belangrijk dat iedereen sportieve kleding bij zich heeft. Zaalschoenen zijn verplicht in de Korverhal.

'

Reacties

article
10023
Sportinstuif Korverhal tijdens herfstvakantie
Het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort organiseert op donderdag 25 oktober in de Korverhal een sportinstuif van
https://zandvoort.nieuws.nl/sport/10023/sportinstuif-korverhal-zandvoort-tijdens-herfstvakantie/
2018-10-08T16:28:27+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/10/08162755/Herfstvakantie-instuif-25102018-PR-Team-Sportservice-Heemstede-Zandvoort.jpg
Korverhal, sportinstuif, Team Sportservice Heemstede-Zandvoort
Sport