Team Sportservice Heemstede-Zandvoort organiseert thema avond crowdfunding in Zandvoort

Foto: Pixabay

Het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort gaat op  maandagavond 14 oktober een thema avond crowdfunding voor sportverenigingen organiseren. De avond krijgt het karakter van een workshop, waarbij de deelnemers kennis krijgen aangereikt voor deze manier van geld te verwerven die nodig zijn om bepaalde doelen mogelijk te maken voor sportverenigingen.

‘Meer met sport’

Volgens de sportorganisatie biedt de nieuwe sportnota 2017+, met als thema ‘Meer met sport’ het mogelijk dat zij dit jaar de Zandvoortse sportverenigingen volop extra ondersteuningsmogelijkheden kan bieden. Onderdeel hiervan is de thema avond Crowdfunding die wordt aangeboden op maandag 14 oktober.

Bestuurders van sportverenigingen

De workshop crowdfunding is bestemd voor bestuurders van sportverenigingen en andere clubs. De avond staat onder leiding van Peter van Baak van Sponsorvisie. In de workshop zullen onderwerpen aan bod komen hoe een lokale vereniging deze vorm van fondsenwerven kan inzetten om extra inkomsten te genereren en specifieke initiatieven te realiseren. Tijdens deze avond krijg je concrete tips, trucs en tools aangereikt die je in staat stellen direct met crowdfunding aan de gang te gaan. U kunt tijdens de thema avond ook terecht voor vragen over een obligatieplan, narrow casting, enz.

Aanmelden

De avond start om 19.30 uur op locatie bij één van de deelnemende verenigingen. Bij voldoende animo zal de avond doorgang vinden. Daarom is aanmelden noodzakelijk via verenigingsadviseur Hubert Habers van Team Sportservice op [email protected]. Aanmelden kan tot en met maandag 7 oktober.

Foto: Tumisu Pixabay

Reacties