Team Sportservice en Noord-Holland Actief organiseren op zaterdag 21 augustus de Sportronde Zandvoort

Foto: Team Sportservice Heemstede Zandvoort

Op zaterdag 21 augustus openen zeker 20 sportverenigingen, sport- en beweegclubs hun deuren tijdens Sportronde Zandvoort. Van 10:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur kunnen inwoners van Zandvoort bij hen sfeer proeven en vooral meedoen. Iedereen is welkom: van 0 tot 100 jaar en van super sportief tot beperkt mobiel, er is voor elk wat wils.

(bewerkt persbericht Team Sportservice)

Doe mee en kom in beweging

De route van Sportronde Zandvoort staat op de achterpagina van de Zandvoortse Courant van 19 augustus, maar ook op de website van Team Sportservice Zandvoort. ,,Naast de route is ook te zien welke sportaanbieders voor welke doelgroepen sport of bewegen aanbieden. Op deze manier kun je zelf bepalen bij welke verenigingen en sportclubs je langs wilt gaan om sfeer te proeven”, zegt verenigingsondersteuner Wouter van der Vegt bij Team Sportservice Zandvoort. Ook op de website van Noord-Holland Actief staat het complete en meest actuele programma onder het project Sportronde Zandvoort.

Sportronde Zandvoort

Sportronde Zandvoort is een initiatief dat mede mogelijk gemaakt is door een bijdrage uit het coronaherstelfonds, met als doel promotie van lokale sport in Zandvoort. Het kan de inwoners van Zandvoort dan ook bijna niet ontgaan zijn dat er in de afgelopen weken veel promotie is gemaakt voor Sportronde Zandvoort.

‘Doel om sport- en beweegaanbieders, van verenigingen tot sportscholen in de spotlights te zetten’

,,Het doel is sport- en beweegaanbieders, van verenigingen tot sportscholen in de spotlights te zetten. Tegelijkertijd willen we de inwoners van Zandvoort kennis laten maken met het zeer uitgebreide sport- en beweegaanbod in de gemeente.” Van der Vegt vervolgt; “Daarbij willen we ook de sociale component van sporten en bewegen bij een vereniging of sportclub extra onder de aandacht brengen. Dit is iets wat tijdens corona achtergebleven is en waar een rol voor de Zandvoortse sportaanbieders ligt”, zegt Van der Vegt.

Ledenbestand

,,We hopen op een geslaagde dag waarbij inwoners verrast worden door de vele mogelijkheden binnen Zandvoort en sport- en beweegaanbieders hun ledenbestand wat zien groeien”, besluit Van der Vegt. Team Sportservice en Noord-Holland Actief roepen op mee te doen en in beweging te komen.

Reacties