Extra uur sport bij BuurtSportVereniging in Korverhal Zandvoort

Foto: BSV Blanco Team Sportservice Heemstede-Zandvoort

Team Sportservice Heemstede-Zandvoort organiseert voor kinderen tussen 10 en 13 jaar een extra sportuur met de BuurtSportVereniging. Het uur vindt elke maandagmiddag plaats tussen 15.30 en 16.30 in de Korver Sporthal.

Na schooltijd

Het uur is vooral bedoeld voor kinderen die na schooltijd met vrienden of vriendinnen willen sporten en spelen in de zaal. De BuurtSportVereniging (BSV) organiseert dit uur na school met een buurtsportcoach van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort.

Sporten en spelen

Met elkaar sporten en spelen staat in het sportuur centraal. De buurtsportcoach bedenkt een activiteit, maar deelnemers zelf kunnen ook een sport of spel inbrengen. Daarnaast organiseert de coach soms een clinic van een bepaalde tak van sport, zoals basketbal, freerunning of voetbal waarbij iemand uit deze tak van sport dat gaat aanbieden.

BuurtSportVereniging

De BuurtSportVereniging (BSV) heeft tot doel samen met bewoners te komen tot een duurzaam sportaanbod en verbeterde sportparticipatie. Volgens Team Sportservice Heemstede-Zandvoort draagt dat bij aan een ideale wijk waarin mogelijkheden zijn voor een leven lang sporten voor iedereen, van jong tot oud.

Jeugd

Met de BSV Zandvoort Noord probeert het team de jeugd meer te betrekken bij de buurt. Volgens Team Sportservice Heemstede-Zandvoort kunnen zij zo meer sporten en bewegen, maar ook helpen om sportactiviteiten te organiseren met elkaar.

Deelnemen

Deelnemen gaat niet vanzelf. Wie mee wil doen aan de activiteiten van de BSV moet € 2,- betalen. Deelnemers kunnen ook een strippenkaarten aanschaffen met een waarde van. € 20,- om aan 10 lessen deelnemen. Wie een volle strippenkaart heeft, spaart voor credits die recht geven voor gratis activiteiten of een mooie prijs. De strippenkaart is bij de buurtsportcoach te koop.

Informatie

Meer info is te krijgen via de website van Team Sportservice Heemstede-Zandvoort. Ook op Facebook is Team Sportservice Heemstede-Zandvoort te vinden. Team Sportservice Heemstede-Zandvoort heeft ook een Twitter kanaal. Ook is de informatie telefonisch te krijgen via 023 – 5734679 of kunnen geïnteresseerden mailen naar Christopher Manuputty op [email protected]

Cookieinstellingen