Voorverkoop gestart racedagen Max Verstappen

16 mrt 2016, 13:50 Sport
persbericht kalender 2016 1 essay productions chris schotanus
Max Verstappen bereidt zich voor op een nieuw Formule 1 seizoen dat komend weekend in Australë op het circuit van Melbourne van start gaat. Het Circuit Park Zandvoort is al bezig met het eerste weekend van juni als de jonge Nederlander naar Zandvoort komt.
Voorverkoop
Vandaag is de voorverkoop begonnen voor de ‘Racedagen, driven by Max Verstappen’ die op 4 en 5 juni plaatsvinden op Circuit Park Zandvoort. Het evenement is volgens het Zandvoortse circuit echt een familie evenement, waarbij liefhebbers van de Formule 1 en fans van de jonge autocoureur dichtbij de Nederlandse Formule 1-held kunnen komen. Zo geeft Verstappen verschillende demonstraties met een Scuderia Toro Rosso Formule 1-auto en geeft hij ook handtekeningsessies.
Races
Naast Max Verstappen die centraal staat, staan er diverse races, waaronder het Formula 4 NEZ Championship, op het programma. De eerste entreetickets zijn verkrijgbaar via de website van Verstappen en het Circuit Park Zandvoort .
Successen
In zijn aanloop naar de Formule 1 toe heeft Max Verstappen ook de Zandvoort Masters in 2014 weten te winnen. Inmiddels heeft de jonge Nederlander al een reputatie opgebouwd waarbij de grote Formule 1 coureurs hem nu scherp in de gaten houden. Na het weekend van afgelopen jaar is het dusdanig goed bevallen dat hij het Circuit Park Zandvoort gekozen heeft als zijn thuiscircuit.
Vernieuwd
Dit jaar hebben de racedagen een vergelijkbaar en tegelijkertijd vernieuwd concept. ,,De Formule 1 is, mede door het succes van Max, ongekend populair geworden onder een groot en breed publiek. Daarom krijgt deze editie van de Racedagen een meer familiair karakter. Natuurlijk blijven de demonstraties van Max het hoogtepunt, maar we voegen ditmaal ook verschillende andere elementen toe waardoor het een uitstapje wordt voor het hele gezin”, zegt Erik Weijers, C.O.O. van Circuit Park Zandvoort. De organisatie maakt in april het complete programma van het evenement bekend.
Voorverkoop
In de voorverkoop van de ‘Racedagen, driven by Max Verstappen’ zijn toegangskaarten voor de ‘Formule 1’-paddock verkrijgbaar voor € 22,50, kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen € 11,25 (kinderen tot en met 4 jaar gratis entree). Ook zijn gelimiteerde kaarten met een zitplaats op de hoofdtribune, inclusief toegang tot de Formule 1-paddock, beschikbaar. Kaarten kunnen worden besteld via www.verstappen.nl of www.circuit-zandvoort.nl . Duinkaarten zullen vanaf een later moment beschikbaar komen.
De foto is van Essay Produkties, Chris Schotanus.