Jutterskofferbakmarkt tijdens 5 mei festival

Foto: Jaap Koper

Naast het 5 mei festival vormt ook de Jutterskofferbakmarkt een belangrijk onderdeel van het 5 mei festival op het Gasthuisplein. Vorig jaar is ONAIR-Events organiseert begonnen met het festival. Het is zo goed bevallen dat dit jaar het een vervolg krijgt.

Vieren

ONAIR-Events vindt het belangrijk dat ook in Zandvoort de mogelijkheid moet bestaan om 5 mei in vrijheid te kunnen vieren. Daarbij kijkt het evenementenbedrijf naar de geschiedenis van de festivals in Haarlem en omgeving die in 1980 zijn gestart.

Programma

Het programma van het 5 mei festival ziet er als volgt uit:

  • Van 12.00 uur tot 18.00 uur is er een rommelmarkt voor groot en klein.
  • Van 12.00 uur tot 17.00 uur is er speciaal voor de kleintjes de mogelijkheid om deel te nemen aan allerlei leuke kinderspellen voor slechts € 3,50.
  • Van 14.00 uur tot 20.00 uur viert het Gasthuisplein de vrijheid met muziek en diverse live optredens.

Om 13.15 en 15.15 gaat piraat Roy een schat zoeken in het dorp met de kinderen. Deelname voor dit evenement is 2 euro.

Voor de mensen die trek krijgen na deze dag vol vrijheid in de buitenlucht, bestaat de mogelijkheid om na 15.00 deel te nemen aan een barbecue bij ‘t Wapen van Zandvoort voor € 12,50 per persoon. Kaarten voor de barbecue zijn verkrijgbaar bij ‘t Wapen van Zandvoort.

Jutterskofferbakmarkt tijdens 5 mei festival

Met het 5 mei festival is de Jutterskofferbakmarkt weer terug van weg geweest. De bezoeker aan deze markt kan komen snuffelen naar gebruikte spullen. De naam van de markt zegt het al, de verkopen gebeurd vanuit de kofferbak van een auto.

Succesvol

De afgelopen vier jaar blijkt dat de kofferbakmarkten in Zandvoort succesvol zijn. Het evenement kent volgens ONAIR-Events terugkerende standhouders en gasten. De toeristen weten de weg naar de Jutterskofferbakmarkt ook te vinden en is afgelopen jaar prima bezocht. De markt is van 10.00 uur tot 16.00 uur op het Gasthuisplein in Zandvoort.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.onair-events.nl

Cookieinstellingen