Derde editie Stormloop op Circuit Park Zandvoort

Foto: PR Stormloop

Zaterdag 16 april is er de derde editie van de Stormloop Obstacle Run op het Circuit Park Zandvoort. De dag vangt aan om 11.00 uur met de Startwave I over tien Engelse mijlen.

Stormloop

De stormloop is een stormbaan door de grindbakken, over de tribunes, de duinen en het asfalt van het Circuitpark Zandvoort. De deelnemers staan voor bijzondere uitdagingen waarbij iedere 400 meter een obstakel staat te wachten. Het parcours is voor doorzetters en voor mensen die het maximale uit zichzelf willen halen.

Startwave

De belangstelling voor het evenement is groot. Daarom vertrekken de deelnemers in verschillende groepen van maximaal 400 personen die startwaves worden genoemd. De baan zelf kent 37 obstakels bij de tien Engelse Mijlen en 19 bij vijf Engelse mijlen. De startwaves zijn bedoeld om iedereen de ruimte geven om het parcours te kunnen volbrengen.

Zwaar

Deelnemers aan de stormloop moeten over een goede conditie beschikken, omdat zij op het parcours met autobanden moeten sjouwen. Ploeteren door de modder is ook een onderdeel van de loop, wat het voor een deelnemer zwaar maakt.

Het parcours
Het parcours

Niveau

De loop is voor iedereen geschikt. Deelname staat open voor zowel individu als voor een team. Veel obstakels zijn op verschillende niveaus te nemen waardoor het parcours voor zowel beginners als gevorderden geschikt is. De centrale start- en finishlocatie is in het rennerskwartier van het circuit.

Deelname

Deelname is nog mogelijk. Bij het plaatsen van dit bericht , is het nog mogelijk om te starten in Startwave III en V voor de tien Engelse mijlen. Ook bij de Startwaves IV en V van de vijf Engelse mijlen is nog plaats. Inschrijven kan op de website van de Stormloop Obstacle Run.

De foto’s zijn van de organisatie Stormloop Obstacle Run.

Cookieinstellingen