Wijn aan zee doet culinair rondje over het strand

Foto: Wim Meijer Fotografie

Wijn aan zee organiseert zondag 17 april een wijn- en spijswandeling op het Zandvoortse strand. Het culinair rondje strand is een manier om tijdens een strandwandeling kennis te maken met acht verschillende Zandvoortse strandpaviljoens. Bij elk paviljoen krijgt de deelnemer een gerechtje met bijpassende wijn.

Gerechten

De deelnemer aan het culinair rondje strand krijgt bij ontvangst steeds een eigen gerecht bij van één de deelnemende strandpaviljoens. Voor de deelnemende strandpaviljoens is het ook een manier om het karakter van het paviljoen in de etalage te zetten.

Uniek

Volgens Wijn aan zee is het een unieke gelegenheid om in een middag acht verschillende strandpaviljoens te bezoeken en daarbij de sfeer te proeven. De deelnemer heeft een uitgelezen mogelijkheid om in één middag acht strandpaviljoens te bezoeken. Op die manier krijgt de deelnemer aan het culinair rondje strand te maken met verrassingen. Het kan zijn dat iemand wellicht in een strandpaviljoen komt waar die nog niet eerder is geweest.

Wijn aan zee

Het bedrijf Wijn aan zee organiseert proeverijen, evenementen en workshops op verschillende locaties, bij mensen thuis of op bedrijven. Doel is om iedereen meer van wijn wil weten en wil leren proeven van verschillende wijnen. Het culinair rondje strand is één van de manieren.

Informatie

Deelnamekaarten kosten € 49,50 en zijn verkrijgbaar bij de deelnemende strandpaviljoens, VVV Zandvoort of te krijgen bij Wijn aan Zee. Ook bij de acht deelnemende strandpaviljoens zijn de kaarten te krijgen.

Cookieinstellingen