Zomertabletcafé bij Bibliotheek Zandvoort

Foto: PR Bibliotheek Zuid-Kennemerland

Tijdens het zomertabletcafé door de Bibliotheek Zandvoort staat het gebruik van de tablet centraal. De Bibliotheek Zandvoort wil graag inspelen op gebruikers die een e-book lezen op de tablet of specifieke vragen hebben over het apparaat.

Zomertabletcafé

Met het zomertabletcafé op vrijdag 1 juli kunnen de gebruikers tussen 10.00 en 12:00 uur in de Bibliotheek Zandvoort aan de Louis Davidscarré 1 uitleg krijgen om het maximale uit hun tablet te halen. Tijdens het zomertabletcafé zijn mediacoaches aanwezig om handige tips en trucs te leren en te geven. Verder heeft de Bibliotheek Zandvoort als doel dat andere deelnemers aan het zomertabletcafé ervaringen delen met andere gebruikers.

E-books

De deelnemers aan het zomertabletcafé krijgen ook uitleg hoe je een e-book kunt lenen met de Bibliotheekpas. Verder zullen de mediacoaches uitleg geven over de werking ervan, hoe je een account kunt aanmaken en hoe de leesapp werkt.

Titels

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland heeft een behoorlijk aanbod als het gaat om romans, thrillers en informatieve boeken, waaronder recente titels en werk van topauteurs. Bekroonde boeken zoals ‘Dertig dagen’ van Annelies Verbeke en ‘Nora’ van Colm Toibin kunnen als e-book op de tablet worden gelezen. Daarnaast zijn ook diverse thrillers van Lieneke Dijkzeul en David Baldacci beschikbaar. Ook informatieve boeken zoals ‘Kieft’ van Michel van Egmond is beschikbaar.

'

Reacties

article
4714
Zomertabletcafé bij Bibliotheek Zandvoort
Tijdens het zomertabletcafé door de Bibliotheek Zandvoort staat het gebruik van de tablet centraal. De
https://zandvoort.nieuws.nl/agenda/4714/zomertabletcafe-bibliotheek-zandvoort/
2016-06-21T13:16:12+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2016/06/21131546/16_134-Zomer-tablet.jpg
Bibliotheek Zandvoort, zomertabletcafé
Agenda