Pluspunt Zandvoort viert kerst met de vrijwilligers

Foto: Rob Bossink

Net als voorgaande jaren heeft ook dit jaar Pluspunt weer de traditionele en sfeervolle kerstborrel voor de vrijwilligers georganiseerd.

Ruim 125 vrijwilligers, al dan niet met partner, genoten van een heerlijke glühwein en bijpassende lekkernijen. Dit  jaar stond kerst letterlijk en figuurlijk in het teken van het licht: gezellige lichtjes sierden de tafels en werden achteraf aan de vrijwilligers mee naar huis gegeven; niet alleen als herinnering aan de leuke borrel maar vooral als teken van waardering.

Vrijwilligers ‘lichtjes in duisternis’
Vrijwilligers zijn namelijk letterlijk het lichtje in de duisternis van sommige mensen. Natuurlijk kregen zij  ook de jaarlijkse Pluspunt vrijwilligers bon èn een VVV- bon. A

Goodiebags met dank aan Zandvoortse middenstand
Als extraatje was er dit jaar een leuke Goodiebag die, dankzij de Zandvoortse middenstand,  prachtig gevuld was: De  Vomar heeft bijgedragen met een lekker jammetje, Tromp Kaas stond direct klaar met een heerlijke mosterd en ook Albert Heijn heeft bijgedragen om het bedankje een feestelijk tintje te geven. Het was een geslaagde avond waar saamhorigheid en plezier in vrijwilligerswerk  de boventoon voerden.

Aanmelden als vrijwilliger
Wie volgend jaar ook dit kerstfeest wilt meevieren kan zich bij Pluspunt aanmelden als vrijwilliger. Dat kan bij Yolande Gooszen: [email protected] of door te bellen met 023-5740330.

Reacties

article
7141
Pluspunt Zandvoort viert kerst met de vrijwilligers
Net als voorgaande jaren heeft ook dit jaar Pluspunt weer de traditionele en sfeervolle kerstborrel
https://zandvoort.nieuws.nl/algemeen/7141/pluspunt-zandvoort-viert-kerst-vrijwilligers/
2018-01-01T10:31:24+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/01/01102910/persbericht-foto.jpg
Pluspunt, Vrijwilligers
Algemeen