Veelzijdigheid aanbod van kunst en cultuur bij Unity

Foto: Unity - aangeleverd

Vorig jaar heeft in de expositie en workshopruimte omgetoverde Passage 20 in Zandvoort gedurende een zinderende kunst en cultuur smeltkroes plaatsgevonden, waar iedereen, van jong tot oud, van cultuurminnend tot kunstleek, zich welkom mogen voelen. Voor degenen die er bij zijn geweest en misschien wel juist niet, is er goed nieuws: Unity is terug! Tussen 3 mei t/m 13 juni om precies te zijn.

(bewerkt persbericht Unity)

Niet sjiek doen

Wat de bezoekers vooral zo leuk en fijn vinden bij de eerste editie, is wat de bezoekers in de Passage 20 zien en beleven. Unity doet niet sjiek over kunst & cultuur. Verwacht bij Unity dan ook geen high brow gebeuren. Het zit al in de nieuwe naam van dit meerdaagse intieme evenement. Eenheid. En dan niet alleen de eenheid tussen de kunstenaars, musici, workshopgevers en andere participanten, maar ook de eenheid met de bezoeker. Als bezoeker kom je in een boeiende, actieve wereld terecht, waar je je meteen thuisvoelt. En waar je ook deelgenoot wordt gemaakt van de actie. Maar niets moet op Unity.

Divers aanbod van kunst

Naast de expositie van het werk van artiesten en kunstenaars is er ook een mooi aanbod van diverse educatieve workshops en trainingen met geestelijke groeit en positiviteit als gemeenschappelijke noemers. En dat is in deze tijd een absoluut cadeau. En belangrijk: de expositie is coronaproof. Bezoek zal dan ook louter op afspraak zijn. Het leuke van deze ruimte is dat het veel ramen heeft waardoor de kunst ook heel goed vanaf de buitenkant bewondert kan worden. Dus loop gerust eens langs, ook dat is al een mooie beleving.

Facebook

Unity zit op Facebook. Wie wil weten wie de deelnemers zijn geweest van vorig jaar kan kijken op de Facebookpagina van Unity. Op Facebook zijn de activiteiten van Unity te volgen. Er zullen volgens Unity nog meer interessante activiteiten gaan plaatsvinden. Voor info en reserveringen kunnen geïnteresseerden bellen op 06-21913576

Cookieinstellingen