Studenten Nova College houden modeshow

Foto: Nova College

Studenten van de opleidingen Mode handel hebben woensdagavond 25 april een modeshow laten zien op het Nova College aan de Zijlweg in Haarlem. Tijdens de modeshow hebben de studenten hun ontworpen creaties laten zien.

Thema’s

Ook zijn de daarbij de rond de thema’s gemaakte eyecatcher sleeve, ethnical jeans, faux animaux, your daily fake news, kimono, mother nature on the red carpet en plastic drama mte zien geweest. De modeshow is een project van de opleiding Mode handel, waarmee de studenten gevoel voor mode, trends en stijl ontwikkelen. Dit helpt hen de klanten in de modewinkel goed te adviseren.

Modeshow

Aan de modeshow hebben ook studenten meegewerkt van veel andere opleidingen. Op de avond zelf hebben studenten Dans voor guerrillamoves gezorgd en hebben zij met de choreografie van de modellen, studenten Uiterlijke Verzorging de kapsels, make-up en visagie gedaan.

Decors

De studenten Interieuradviseur hebben de decors ontworpen en gemaakt, studenten Media hebben het affiche ontworpen, studenten Evenementenorganisatie hebben het draaiboek ontwikkeld. Achter de schermen hebben ook de studenten Horeca het nodige gedaan. Zij hebben de catering verzorgd die zij vanuit de Nova Foodtruck hebben verzorgd.  Studenten Orde en Veiligheid hebben het parkeren begeleid en ervoor gezorgd dat alles ordelijk en veilig is verlopen. De presentatie was in handen van Carné van den Brink, oud-student Theater en nu radioproducent.

Bron: Nova College

'

Reacties

article
8142
Studenten Nova College houden modeshow
Studenten van de opleidingen Mode handel hebben woensdagavond 25 april een modeshow laten zien op
https://zandvoort.nieuws.nl/cultuur-welzijn/8142/studenten-nova-college-houden-modeshow/
2018-05-02T09:30:40+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/05/02093024/20180425_nova_modeshow_123-3000.jpg
modeshow, Nova College
Cultuur & Welzijn