Werkzaamheden Prinsesseweg in afrondende fase

Foto: Jaap Koper

Deze week zijn onder regie van de gemeente Zandvoort de afrondende werkzaamheden gestart op de Prinsesseweg waar de gemeente werkt aan de verharding bij de nieuwe woningen op het Zwarte Veld. De gemeente wil de middenberm aanpassen en het riool vervangen en de straatverlichting vernieuwen.

Omleidingsroute

Al deze werkzaamheden zorgen ervoor dat de bussen een omleidingsroute volgen naar de tijdelijke eindhalte bij de rotonde van de Hogeweg en de Thorbeckestraat. Ook het andere gemotoriseerde verkeer wordt omgeleid via de Koningstraat. Fietsers worden omgeleid via de zuidelijke helft van de rijweg. Gedurende de werkzaamheden is altijd een route beschikbaar voor de hulpdiensten. Het streven is om het werk ruim voor de Formule 1 in mei van dit jaar gereed te hebben. Na de Formule 1 gaat de gemeente de Koningstraat op de schop nemen.

Vragen

Al deze werkzaamheden kunnen tot vragen leiden en de gemeente weet dat het overlast met zich meebrengt. Wie vragen heeft over de directe uitvoering van het straatwerk, kan contact opnemen met Ben Muller van de firma De Bie via het 06-22933059. De wegenbouwer is verantwoordelijk voor de uitvoering van het werk Algemene vragen over bereikbaarheid of planning kunnen burgers en inwoners tijdens kantooruren stellen aan Erik Huizinga via het telefoonnummer 06-23790444. De gemeente Zandvoort biedt vooraf al de verontschuldigingen aan voor de overlast en dankt mede namens de uitvoerders alvast voor de begrip van de Zandvoortse omwonenden en inwoners.

Cookieinstellingen