Ambtelijke samenwerkingsovereenkomst ondertekend door Haarlem en Zandvoort

Foto: PR Communicatie Gemeente Zandvoort

Met de ondertekening van de ambtelijke samenwerkingsovereenkomst tussen de gemeente Haarlem en Zandvoort gaat per 1 januari 2018 de nieuwe ambtelijke organisatie van start. Daarmee is het bestuurlijke proces van de ambtelijke samensmelting tussen de gemeente Zandvoort en de gemeente Haarlem afgerond.

Ambtelijke organisatie

Nu beide colleges de samenwerkingsovereenkomst hebben ondertekend moet de overgang van de ambtelijke organisatie van Zandvoort naar Haarlem op 1 januari 2018 zijn voltooid. De medewerkers van de gemeente Zandvoort komen dan in dienst van de gemeente Haarlem of van Spaarnelanden, de dochterorganisatie van de gemeente Haarlem die verantwoordelijk is voor reiniging en groen.

4 juli Ondertekening dienstverleningsovereenkomst Haarlem – Zandvoort in de Gravenzaal van Haarlem.

Twee besturen

De nieuwe ambtelijke organisatie gaat vanaf 1 januari twee besturen ondersteunen. Nu de bestuurlijke fase is afgerond staat het laatste half jaar in het teken van het zorgvuldig overgaan van de medewerkers en de taken naar de gemeente Haarlem.

Weinig verandering

Voor inwoners, ondernemers en bezoekers verandert er nagenoeg niets. Zij kunnen net als nu op het gemeentehuis van Zandvoort terecht voor dienstverlening.

Cookieinstellingen