Werkzaamheden Raadhuisplein zijn begonnen

Foto: Communicatie Gemeente Zandvoort

Sinds 10 januari zijn een ontwikkelaar en een bouwbedrijf gestart met de bouwwerkzaamheden op het Raadhuisplein. Dit meldt de gemeente Zandvoort op haar website. Rondom de bouwplek heeft de aannemer bouwhekken geplaatst.

Bouwverkeer

Volgens de gemeente zal er de komende maanden veel bouwverkeer zijn op het Raadhuisplein. Zo zal er regelmatig een mobiele kraan op het plein staan. De aannemer plaatst deze kraan vanwege de veiligheid binnen de bouwhekken.

Toezicht

De gemeente houdt toezicht op de bouwwerkzaamheden en let goed op de veiligheid voor passanten en omwonenden. Tijdens de bouwvak in het hoogseizoen plaatst de ontwikkelaar het bouwhek terug en blijf er een kleine bouwlocatie over. Volgens de gemeente gebeurd dit wel als alles volgens de planning verloopt.

Weersomstandigheden

Als de weersomstandigheden gunstig zijn, kunnen de werkzaamheden op het Raadhuisplein eind oktober klaar zijn. De werkzaamheden kunnen mogelijk overlast veroorzaken en de gemeente Zandvoort vraagt daarbij om begrip van het publiek.

Contactpersoon

Als er toch vragen zijn over de uitvoering heeft de gemeente Zandvoort een contactpersoon aangesteld. Deze contactpersoon is Frank van der Werff van het bouwbedrijf Jan de Wit. De contactpersoon is telefonisch bereikbaar op nummer 023-5263031.

Bron: Gemeente Zandvoort.

Cookieinstellingen