Stroomstoring in Zandvoort-Noord voorbij

De stroomstoring in Zandvoort-Noord en in delen van Overveen is voorbij. Op Twitter meldt Liander dat de storing is opgelost en biedt het excuses aan voor het ongemak.

Uitgevallen

Eerder op de avond is er een stroomstoring opgetreden waarbij zowel de straatverlichting als de elektriciteit in verschillende huishoudens zijn uitgevallen.

Center Parcs

Niet alleen de huishoudens in onder meer Zandvoort-Noord hebben last van de stroomstoring gehad. Ook de vakantiegangers in de bungalows van Center Parcs aan de Vondellaan hebben last gehad van de storing.

Kaarsen

Verschillende inwoners hebben zichzelf moeten behelpen met kaarsen. Een inwoner heeft de nodige last gehad met het maken van het avondeten, wat die in het donker heeft moeten afmaken.

Raadsvergadering

De stroomstoring is ook ter sprake gekomen tijdens de raadsvergadering waar de begroting centraal staat. De huishoudens die zijn getroffen door de stroomstoring in het gebied hebben het eerste deel van de vergadering moeten missen.

Oorzaak

Wat de oorzaak van de stroomstoring is geweest, heeft de netbeheerder niet bekend gemaakt. Een team van de netbeheerder is direct nadat de storing is opgetreden, aan de slag gegaan om het probleem op te lossen. Liander zegt dat in totaal een dikke 1500 huishoudens ongeveer anderhalf uur zonder stroom hebben gezeten.

Cookieinstellingen