Thema avond over vrijwilligerswerving in Zandvoort

Foto: Team Sportservice Heemstede Zandvoort

Team Sportservice Heemstede-Zandvoort organiseert een thema avond over vrijwilligerswerving. Tijdens de avond krijgen verenigingen die werken met vrijwilligers de nodige handvatten om ook daadwerkelijk vrijwilligers te werven.

Methode

Dat doet het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort aan onder meer de hand van de methode ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’. Deelnemers krijgen naast praktische tips ook de uitdaging om direct aan de slag te gaan om nieuwe vrijwilligers te gaan zoeken.

Cursus

Na de thema avond gaat het team inventariseren of er voldoende animo is om begin 2019 te starten met een cursus van 4 avonden. Als daar genoeg deelnemers voor zijn krijgen de projectteams van de deelnemende verenigingen begeleiding voor het werven van meer vrijwilligers.

Gestructureerd

Doel van de uiteindelijke thema avond is te komen tot het invullen van genoeg deelnemers aan de cursus, waarbij deelnemers gestructureerd aan de gang gaan met de methode. De thema avond is op woensdag 14 november om 19.30. De plaats van handeling is bij één van de deelnemende verenigingen van de thema avond. Het Team Sportservice Heemstede-Zandvoort zal nog bekend maken waar dat zal zijn. Aanmelden kan via Hubert Habers op [email protected].

 

Cookieinstellingen