Werk Warmwatervoorziening Lorentzstraat

Foto: Jaap Koper

Wooncorporatie De Key gaat werkzaamheden uitvoeren aan de warmwatervoorziening van het eerste flat blok in de Lorentzstraat. De werkzaamheden zullen naar verwachting in februari of maart plaats hebben.

Overleg

Eerder hebben De Key en het Huurdersplatform Zandvoort overleg gehad over de problemen van de warmwatervoorziening in de Lorentzstraat. Bewoners vinden in die periode voorafgaand aan dat overleg dat de communicatie gebrekkig verloopt. De problemen hebben te maken  met een samenspel tussen de woonstichting en de energieleverancier Eneco.

Maatregelen

In de brief die De Key nu heeft gestuurd aan de bewoners van het complex aan de Lorentzstraat staat dat de problemen die nu nog niet zijn verholpen daarmee worden opgelost. De woonstichting gaat de strangafsluiters en begrenzers vervangen. Verder vernieuwt De Key de ketels en komt er een betere isolatie rond de boilers. Ook komen er thermostaatkranen in douches van enkele woningen, waarbij deze nu nog ontbreekt. Volgens De Key moeten daarmee de problemen rond de warmwatervoorziening weer optimaal zijn.

Cookieinstellingen