Zandvoort Nieuw-Noord krijgt eigen Buurtfeest

ZANDVOORT – Dat Zandvoort Nieuw-Noord behoefte heeft naar een eigen evenement was Zandvoort Inside afgelopen tijd wel duidelijk. Daarom is Roy van Buuringen, voorzitter van mediaplatform Zandvoort Inside, om de tafel gaan zitten met diverse partijen om te kijken wat er allemaal mogelijk is. Uit deze gesprekken is het project Buurtfeest Zandvoort Nieuw-Noord ontstaan.

(bron: Zandvoort Inside)

“Onze stichting staat voor verbinden, dat willen wij nu op deze schaal gaan aanpakken”, aldus Van Buuringen. Het buurtfeest gaat niet een buurtfeest worden met alleen muziek en feest, het wordt echt een buurtfeest voor iedereen. Hier staat Zandvoort Inside voor en dat willen wij graag doen voor deze buurt en onze volgers.

Het buurtfeest wordt een grote samenwerking met diverse organisaties, waaronder Pluspunt. Op 27 Mei gaat het evenement plaats vinden. Over de hele dag gaan er dingen georganiseerd worden. Workshops, bingo en een kofferbakmarkt. Maar ook optredens voor jong en oud. Daarnaast komt er een grote informatiemarkt waar vrijwilligersorganisaties en verenigingen hun kunnen presenteren.

Zandvoort Inside gaat de komende tijd nog meer samenwerkingen sluiten met partners om dit tot een succes te maken. Sponsoren worden benaderd. “Wij roepen de buurt tevens op om zich aan te melden als vrijwilliger”, sluit Van Buuringen af die zegt dat de kracht zit in het samen doen. Voor meer informatie kan men mailen naar [email protected]

Cookieinstellingen