Zonnige Koningsdag 2023 Zandvoort feestelijk geopend

Al vroeg bruiste het centrum van Zandvoort ter gelegenheid van Koningsdag 2023. De Vrijmarkt zorgde voor een perfecte handelsgeest bij jong en oud, sportieve jongeren lieten hun turntalent zien en burgemeester David Moolenburgh maakte zich op voor zijn sprankelende openingsrede, waarna een prachtig koor startte met het Wilhelmus en Nederlandstalige meezingers.

Tekst, foto’s en film Charles Duijff

Het kan niet mooier als ook de weergoden meewerken. In het Stadhuis van Zandvoort vond allereerst een feestelijk samenkomst plaats met als speciale gasten de recent gedecoreerden. (hieronder de heren Herbert Fens (L) en Paul Olieslagers)Hieronder burgemeester David Moolenburgh en echtgenoteHet openingsfilmpje biedt een overzicht van de opening van Koningsdag 2023 in Zandvoort, het koor en de turnsters en onderaan treft u een websitelink naar beelden van de Vrijmarkt in Zandvoort.

Jonge dames toonden hun lenigheid rond de klok van 9:30 uur. De mooiste- en jongste  ‘Koning & Koningin” verdienden een leuke prijs voor hun outfit Maxima jr.verscheen op het bordes…..Hieronder enkele afbeeldingen en film in willekeurige volgorde. Bekijk ook het artikel van de Vrijmarkt (onderaan)

FILMPJE

 

Zeg maar ‘ns dat Nederland géén handelsnatie is: Vrijmarkt al ruim 50 jaar hoogtepunt op Konings / Koninginnendag

Cookieinstellingen