Transformatie nieuwe watertoren tot appartementen kan van start

Foto: Springtij Architecten

ZANDVOORT – De grote renovatie van de nieuwe watertoren in Zandvoort is een stap dichterbij. De gemeente heeft de omgevingsvergunning verstrekt voor de ontwikkeling van elf luxe appartementen in het gemeentelijk monument.

(bron: NH Nieuws)

Rondom de watertoren is men al volop bezig met het bouwen van  nieuwe appartementen, maar aan de gezichtsbepalende watertoren zelf lijkt tot op heden nog weinig te gebeuren. Maar daar gaat nu toch echt verandering in komen. Na het verlenen van de omgevingsvergunning kan is er nu groen licht voor de ontwikkelaar om de watertoren te transformeren van het huidige in verval zijnde gebouw, tot een iconische woontoren met 11 appartementen.

(foto: Wim Meijer)

Behalve de watertoren zelf wordt ook naast de toren, op de plek van Villa Maris, een appartementengebouw gerealiseerd met nog eens 14 appartementen.

Voor wie straks wil kunnen genieten van uitzicht over Zandvoort, zee en duinen vanuit een eigen luxe appartement: inmiddels is de verkoopprocedure van start gegaan. Alleen zal het duidelijk zijn dat er wel een behoorlijk prijskaartje aan hangt. De prijzen in de toren variëren van dik zeven ton tot ruim één miljoen euro.

Klik HIER voor het complete verhaal van mediapartner NH Nieuws.

Cookieinstellingen