Biertje van de burgemeester van Zandvoort aan Zee

Foto: VVV Zandvoort

De burgemeester van Zandvoort aan Zee gaat bij de start van het komende Pop Up Zandvoort een biertje tappen. In het weekend van 17 tot en met 19 juni is het mogelijk veel evenementen te organiseren waar alleen de openbare orde en veiligheid gelden.

Festival

Op vrijdagavond begint het weekend officieel met het Gemeente House Festival op het Raadhuisplein. Vanuit een speciale party-bus draaien dj’s muziek voor jong en oud. Daarnaast zullen burgemeester Niek Meijer en wethouder Gerard Kuipers van Toerisme en Economie, plaatsnemen achter de bar om de bezoekers te voorzien van een natte versnapering. Op het plein staat verder een Food Court waar ook de inwendige mens verzorging kan krijgen.

Stemmen

Voorafgaand aan het festival hebben Zandvoorters kunnen stemmen op een Pop Up evenement. Het Gemeente House Festival is daar als één van de prijswinnaars uit de bus gekomen. Het idee achter het festival is van Greeven Makelaardij. De andere winnaars zijn Pimp Up The Boulevard van De Zeemeermin (met zeven andere visverkopers) en de winnaar van de hoofdprijs die The Hot Tub Movie Night at the beach organiseren.

Divers programma

Pop Up Zandvoort kent een divers programma. Naast het tappen van een biertje door de burgemeester en de wethouder is er ook een Kofferbakmarkt XXL. Volgens organisator Onair Events zijn naar verwachting 75 wagens aanwezig om de markt een levendige aanblik te geven. Verder is er het Making Waves festival, Glow in the Dark Beach festival, de hippy markt, Wine & Fire en de Pop Up Beach BBQ.

Bron: VVV Zandvoort.

Cookieinstellingen