KNRM houdt reddingbootdag bij Beach Club Tien

Ook dit jaar houdt de KNRM Zandvoort haar jaarlijkse reddingbootdag op zaterdag 28 april. Bezoekers kunnen vanaf tien uur ’s ochtends terecht bij Beachclub Tien.

Donateurs

Reddingbootdag is speciaal voor de donateurs van de KNRM Zandvoort. Op deze dag krijgen de donateurs de kans om actief kennis te maken met het werk, de professionele vrijwilligers en het materieel van de reddingmaatschappij. Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur.

Ontvangst

De vrijwilligers staan op die dag klaar voor de ontvangst voor niet alleen de donateurs maar ook voor het publiek. Tijdens deze dag is het mogelijk om mee te varen met de Annie Poulisse, als de omstandigheden dit toelaten. Wie mee wil kan dat doen. Kinderen vanaf 13 jaar kunnen mee. Voor een tochtje is het wel nodig om een kaartje bij de KNRM te kopen in Beachclub Tien om zo volgens de KNRM Zandvoort een unieke dag van te maken.

Aanwezig

Vrijwel alle vrijwilligers zijn deze dag aanwezig om zowel donateurs als geïnteresseerden te ontvangen en volgens de KNRM de medewerkers het hemd van het lijf te vragen. Ook is er een reddingbootwinkel. Hier kunnen bezoekers KNRM spullen kopen en de KNRM financieel steunen, bijvoorbeeld door donateur te worden. Dit jaar gaat de opbrengst naar een overlevingspak voor een nieuwe opstapper. Beachclub Tien is bereikbaar via strandafgang 10, op steenworp afstand van het boothuis van de KNRM.

Bron: KNRM Zandvoort

Cookieinstellingen