Motorrijder komt ten val op Zeeweg

Een motorrijder is op de Zeeweg ten val gekomen doordat hij met zijn motor in de berm terecht is gekomen. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis.

Melding

De melding van de gevallen motorrijder komt op ‘s middags bij de politie binnen. Op het moment dat de eerste hulpdiensten ter plaats komen, zien de hulpverleners dat de bestuurder van de motor in een van de “bekende” Zeewegbochten tussen Bloemendaal aan Zee en Overveen in de berm is geraakt en vervolgens ten val is gekomen.

Team

De hulpdiensten schatten de situatie zeer ernstig in en roepen het Mobiel Medisch Team op. Het speciale medische team is uiteindelijk niet naar de plek des onheils gekomen.

Nieuw

De motorrijder blijkt de motor nog maar net te hebben. De Yamaha R1 waar de bestuurder van de weg is geraakt, blijkt nog geen maand oud te zijn. Het voertuig is bij het ongeluk zwaar beschadigd.

Kleding

Bij de hulpactie hebben diverse mensen gezien dat diverse motorrijders de plaats van het ongeval, zijn gepasseerd zonder enige vorm van beschermende kleding. De onfortuinlijke bestuurder van de motor heeft tijdens het ongeval wel motorkleding aangehad waardoor het letsel volgens de omstanders op het eerste oog relatief is meegevallen.

Cookieinstellingen