Aanhouding voor twee overvallen in Zeestraat Zandvoort

De politie heeft zondagmiddag in de Zandvoortse Zeestraat een 35-jarige man aangehouden op verdenking van het plegen van twee overvallen. De politie verdenkt de man ervan overvallen te hebben gepleegd op een filiaal van Used Products in Hoofddorp en een filiaal van Domino’s Pizza aan de Binnenweg in Heemstede.

Overval op pizzeria

De overval op de pizzeria heeft op donderdagavond plaatsgevonden. De politie is na de overval op zoek gegaan naar eventuele getuigen van de overval. De man is op die bewuste avond rond 20.45 uur binnengkomen aan de kant van de Binnenweg. De overvaller heeft de overval zorgvuldig uitgevoerd, want op het moment van zijn daad zijn er geen klanten aanwezig. Met een vuurwapen heeft hij geld geëist van de dienstdoende medewerker en is vertrokken in de richting van de Lanckhorstlaan.

Used Products

 

Een dag later heeft de overvallen de Used Products aan de Tuinweg in Hoofddorp overvallen. Ook hier heeft de man gedreigd met een vuurwapen en is hij ervandoor met het kasgeld. De politie heeft in Zandvoort de aanhouding kunnen verrichten, omdat één van de agenten de man heeft herkend. Nadat de politie de beelden heeft bekeken, is de politie overtuigd dat het om dezelfde dader gaat. De verdachte is gearresteerd en zit voorlopig vast voor nader onderzoek.

Bron: RTV Noord-Holland en Politie Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort.

Cookieinstellingen