SV Zandvoort verslaat ASV Arsenal

Na de monsterscore tegen Vlug en Vaardig uit Amsterdam, is SV Zandvoort in het uitduel tegen het Amsterdamse ASV Arsenal tot een 0-2 score gekomen. Met deze winst gaat de ploeg van trainer Laurens ten Heuvel als tweede de winterstop in. Buitenveldert voert de ranglijst aan.

Beter

,,Vandaag speelden we tegen een betere tegenstander”, zegt Ten Heuvel na afloop van de wedstrijd. Volgens de trainer is Zandvoort in de eerste helft in het spel van Arsenal meegegaan, waardoor er geen rust in het spel zit. ,,Het was slordig en flipperkastvoetbal”, zo omschrijft Ten Heuvel na de wedstrijd.

Doelpunten

Na de rust is Zandvoort meer het eigen spel gaan spelen, wat weer heeft geleid tot twee doelpunten. De eerste is van Max Aardewerk en de tweede van Koen Michielsen, waardoor Zandvoort uiteindelijk de 0-2 op het scorebord heeft weten te krijgen. Vooral over de tweede helft heeft Ten Heuvel zich tevreden getoond.