Burgemeester Meijer en wethouder Kuipers aan de slag voor NLdoet

Foto: NLdoet

Zowel burgemeester Niek Meijer en wethouder Gerard Kuipers hebben tijdens NLdoet de handen uit de mouwen gestoken. De bestuurders van de gemeente Zandvoort hebben dat afgelopen weekend samen gedaan met tientallen Zandvoortse vrijwilligers.Snoeien

Wethouder Kuipers heeft afgelopen vrijdag bij Dierentehuis Kennemerland aan de Keesomstraat zijn handen laten wapperen. Samen met andere vrijwilligers heeft Kuipers gesnoeid, het onkruid gewied en het gras gemaaid om er voor te zorgen dat het groen bij het Dierentehuis er weer mooi bij ligt.

Scouting

Haast incognito heeft burgemeester Meijer een dag zich later gemeld bij Scouting Stella Maris-St Willibrordus. Met bijna 20 vrijwilligers heeft Meijer op de zaterdag met kwast, hamer en ander gereedschap het achterstallig onderhoud aangepakt. Het doel van NLdoet is dat aan het eind van de dag het terrein en de clubhuizen weer in topconditie zijn.

Inzetten

Volgens burgemeester Niek Meijer is NLdoet je inzetten voor je omgeving door samen met anderen een concrete klus op te pakken bij een organisatie of een project. ,,Dat is mooi en dankbaar werk. Ik vind het een geweldig initiatief en als het even kan doe ik elk jaar mee met NLdoet”, zegt hij.

Bron: Gemeente Zandvoort

Reacties

article
7667
Burgemeester en wethouder bij NLdoet
Zowel burgemeester Niek Meijer en wethouder Gerard Kuipers hebben tijdens NLdoet de handen uit de
https://zandvoort.nieuws.nl/cultuur-welzijn/7667/burgemeester-meijer-en-wethouder-kuipers-aan-slag-nldoet/
2018-03-11T16:51:14+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2018/02/22184925/NLdoet-2018-foto-persbericht-NLdoet-e1519322830718.jpg
Gerard Kuipers, Niek Meijer, NLdoet
Cultuur & Welzijn