Gemeente Zandvoort onderzoekt ervaringen met Wmo-vervoer RegioRijder

Foto: Jaap Koper

Op dit moment onderzoeken de gemeenten Haarlem en Zandvoort de ervaringen met het Wmo-vervoer van RegioRijder. Op dit moment verzorgt en organiseert het vervoerbedrijf het Wmo-vervoer in de gemeente Haarlem en Zandvoort.

Vragenlijst

De gemeente gaat een geselecteerde groep inwoners een vragenlijst toesturen waarin zij worden gevraagd naar de ervaringen die zij hebben met het Wmo-vervoer hebben. Vanaf ongeveer 10 mei ontvangt deze groep mensen de vragenlijst die gebruik maken van RegioRijder.

Steekproef

De gemeente wil met de steekproef kijken naar de uitkomsten van het onderzoek om op onderdelen mogelijk de dienstverlening te verbeteren. Het onderzoek over de ervaringen met RegioRijder in het Wmo-vervoer is in opdracht van het onafhankelijke bureau ZorgfocuZ. De inwoners die de vragenlijst krijgen kunnen schriftelijk en digitaal reageren tot uiterlijk 15 juni. ZorgfocuZ biedt met een helpdesk hulp voor mensen die dat nodig hebben bij het invullen van de formulieren.

Vertrouwelijk

ZorgfocuZ verwerkt volgens de gemeente de gegevens vertrouwelijk en zorgt ervoor dat de antwoorden niet zijn te herleiden naar individuen. Het invullen van de vragenlijst heeft geen invloed op de ondersteuning die gebruikers ontvangen. Deelname aan het onderzoek met de ervaringen over het Wmo-vervoer is geheel vrijwillig. Wie vragen heeft over het onderzoek kan contact opnemen met ZorgfocuZ via 050-2053014 of via [email protected].

Reacties

article
8204
Gemeente onderzoekt ervaringen met RegioRijder
Op dit moment onderzoeken de gemeenten Haarlem en Zandvoort de ervaringen met het Wmo-vervoer van
https://zandvoort.nieuws.nl/gemeente/8204/gemeente-zandvoort-onderzoekt-ervaringen-met-wmo-vervoer-regiorijder/
2018-05-07T17:50:30+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/391/2016/03/04155327/Raadhuis-Zandvoort-Jaap-Koper-e1540212793937.jpg
RegioRijder, Wmo
Gemeente