Groen Links Zandvoort stoort zich aan rommel bij het spoor

Foto: Jurre Keuning

Groen Links Zandvoort zich aan de rommel langs het spoor. Afgelopen dinsdag tijdens een raadscommissievergadering stelt fractievoorzitter Karim el Gebaly tijdens de rondvraag; of de gemeente/NS de rommel in het groen rondom het spoor kunnen aanpakken. El Gebaly heeft vooralsnog bot gevangen, omdat volgens hem de commissie en het college de vraag niet serieus nemen.

Fototoestel

Gewapend met fototoestel trekt Jurre Keuning van Groen Links Zandvoort/Bentveld op pad om een aantal plaatjes te maken.  ,,Dit kan toch geen visite kaartje zijn. We zijn een gemeente die zich wil inzetten tegen zwerfafval. Het is belachelijk dat deze vraag niet serieus is genomen”, zegt El Gebaly.

De rommel langs het spoor

 

Raadsnet

Ook stoort de raadsfractie van Groen Links Zandvoort/Bentveld dat de vraag niet echt serieus is genomen omdat het volgens dezelfde raadsfractie niet is opgenomen uit raadsnet. Dat is de digitale omgeving van raadslieden. ,,In deze omgeving staat de vraag namelijk niet opgenomen”, stelt Groen Links Zandvoort/Bentveld op de sociale media.

Serieus nemen

,,De gemeente moet dit serieus nemen, hoe wil zij bewoners wel corrigeren op hun gedrag maar zelf laten zij samen met de NS dit er zo bijliggen!”, zegt EL Gebaly. Om deze reden heeft GroenLinks na de vergadering ook schriftelijke vragen gesteld over de rommel langs het spoor.

Schriftelijke vragen

Inmiddels heeft de raadsfractie al de schriftelijke vragen naar het college toegestuurd.

Foto’s: Groen Links Zandvoort/Bentveld

Cookieinstellingen