Doneeractie voor behoud van Beach Club Tien is ook persoonlijk motief

De doneeractie voor het behoud van strandpaviljoen Beach Club Tien kent ook een persoonlijk motief. Initiatiefneemster van de doneeractie is Andrea Hronska die zich samen met haar vriend Mario Elbers verbonden voelen met het paviljoen van Bas Lemmens en Beaudine Starink.

(tekst: Jaap Koper en Andrea Hronska)

Persoonlijk motief

,,Ons initiatief heeft inderdaad ook een persoonlijk motief”, vertelt Andrea aan Zandvoort.nieuws.nl ,,Wij komen bij Beachclub Tien al een paar jaar lang. Ook in de tijd dat Robin Molenaar nog als eigenaar en Beaudine als bedrijfsleider aan het werk zijn”, zegt Andrea.

Menukaart

Het zit volgens Andrea in onder meer de gerechten die Beach Club Tien op de menukaart heeft staan. Die menukaart kent een ruime keuze, wat het volgens haar ook aantrekkelijk maakt. Daarnaast vinden Andrea en Mario het een gezellig paviljoen met heel vriendelijk personeel.

Kwaliteit personeel nog steeds goed

Zelfs nu heeft de kwaliteit van het personeel volgens haar nog niets ingeleverd. ,,Inmiddels zijn Bas en Beaudine voor ons vrienden geworden en Beach Club Tien ons tweede huis. Wij vieren er onze verjaardagen, gaan met vrienden, familie en collega’s uit eten”, vertelt Andrea.

De trieste aanblik na de hevige brand van zaterdag op zondag

Huwelijksplannen

Ook bij de huwelijksplannen die Andrea heeft met Mario, vormt Beach Club Tien een onderdeel van de feestelijkheden. ,,Wij wilden in juni er ook trouwen maar door corona ging het helaas niet door. Ze hebben dit jaar flinke klappen gehad door corona en nu dit!”, zegt Andrea.

Dierbaar

,,Ze zijn allemaal heel vriendelijk en ze zijn heel dierbaar voor ons geworden. Daarom besloten wij hun te helpen. Wij hebben zelf €300,- gedoneerd maar dat vonden wij te weinig dus zo ontstond dit initiatief. Beach Club Tien is een geweldig strandpaviljoen waar veel klanten ook graag terug komen en ongelooflijk hoeveel mensen tot nu al helpen! Heel indrukwekkend”, sluit Andrea af.

Doel

Hoeveel de doneeractie gaat opleveren is onbekend. Wel is duidelijk dat het bedrag met het uur groeit. De teller blijft oplopen. Dat laatste laat doet Beaudine Starink veel. Voor Hart van Nederland zegt de eigenares van het paviljoen dat ze er tranen van in de ogen krijgt als ze ziet dat er weer een bijdrage wordt geleverd. Ook na het plaatsen van dit artikel. Doneren kan nog steeds voor een strandpaviljoen waar veel Zandvoorters graag komen.

Cookieinstellingen