Samenstelling Raad van Advies side-events Formule 1 bekend

Foto: Wim Meijer Fotografie

Afgelopen week heeft wethouder Raymond van Haeften tijdens een vergadering van de raadscommissie bekendgemaakt wie in de Raad van Advies zitten voor de side-events rond de Formule 1 in Zandvoort. In deze raad neemt ook Jack Plooij zitting die de meeste autosportliefhebbers kennen als de pitreporter bij de uitzendingen van de Formule 1 races op Ziggo Sport.

(bewerkt persbericht Zandvoort Beyond)

Leden

Naast Plooij zitten ook Robert van Overdijk van de F1 Heineken Dutch Grand Prix, Adam Elzakalai namens het bestuur van Zandvoort Marketing, wethouder Raymond van Haeften zelf namens de gemeente Zandvoort. Verder zitten in de Raad van Advies de Zandvoortse ondernemers Ferry Verbrugge. Hij is winkeleigenaar van Pole Position Zandvoort, Dagmar Daniels van het NH Hotel Zandvoort en Jan van den Hurk van Rapa Nui Zandvoort. Quirine Kamphuisen zit in deze raad vanwege haar kennis als Directeur bestuurder van Noordwijk Marketing en zoals eerder vermeld Jack Plooij door zijn werk als autosportjournalist bij Ziggo Sport.

Compleet

Met de samenstelling van de Raad van Advies is de projectorganisatie van de Stichting Side Events F1 ‘Zandvoort Beyond’ nu compleet. De Raad van Advies is een overlegorgaan waar ondernemend Zandvoort, in de breedste zin van het woord, in vertegenwoordigd is. Deze Raad kan gevraagd en ongevraagd meedenken over de kansen die bestaan en ontstaan voor de Gemeente Zandvoort en omliggende gemeenten, als gevolg van de organisatie van de F1 Heineken Dutch Grand Prix.

Stichting

Voor de side events die tijdens en in aanloop naar de F1 Heineken Dutch Grand Prix Zandvoort worden georganiseerd, is een aparte stichting opgericht. Dit is een initiatief van de gemeente Zandvoort, de organisatie van de Dutch Grand Prix en Zandvoort Marketing. Door intensieve samenwerking tussen het hoofdevent en het side events festival ontstaat een unieke situatie waarbij de activiteiten niet alleen op het circuit zullen plaatsvinden maar ook in Zandvoort zelf en in de omliggende gemeenten.

Cookieinstellingen