Files richting Zandvoort

Op dit moment maken RTV Noord-Holland en de ANWB meldingen dat files ontstaan op de N200 van Haarlem richting Zandvoort.Volgens de ANWB zijn mensen met de auto op die weg minimaal een half uur langer onderweg. Ook op andere wegen richting de kust is het druk met verkeer dat op weg is naar een dagje zon.

Waarderpolder

Tussen de Waarderpolder en Bloemendaal loopt de vertraging al op richting het halve uur. Ook kunnen weggebruikers het idee hebben om via de afslag Waarderpolder en over de Oudeweg naar de stranden te rijden, maar ook dan stroopt het verkeer bij de verkeerslichten bij het Spaarne zich op. Naast de N200 heeft ook de N201 met de nodige verkeersdrukte te maken. Op het gedeelte tussen Hoofddorp zijn de vertragingen opgelopen. Op de Heemsteedse Dreef heeft de vertraging opgelopen na bijna een half uur.

Schoolvakanties

De aflopende schoolvakanties kunnen één van de oorzaken van de verkeersdrukte zijn. In sommige delen van het land zijn er nog schoolvakanties wat sommige mensen kan doen besluiten om naar het strand te gaan. Juist deze groep mensen willen profiteren van de laatste mooie zomerse dagen in deze schoolvakantie.

Andere plaatsen

Ook op andere plaatsen naar de kust toe, zijn al files ontstaan. Tussen Limmen en Castricum en Zee zijn de vertragingen bijna opgelopen naar een uur. Op de provinciale weg de N513 heeft een file van 3 kilometer gestaan. Op de Zeeuwse snelweg A58 heeft een file gestaan van 14 kilometer, wat ook te maken heeft met een verkeersongeval.

Cookieinstellingen