BuurtSportVereniging Sportzomer op woensdag 27 juni bij Zandvoortse Hockey Club

Foto: Jaap Koper

Op woensdag 27 juni organiseert Team Sportservice Heemstede/Zandvoort in samenwerking met Stichting Pluspunt, Kenamju, First Wave surfschool en turnvereniging OSS een activiteit voor de BuurtSportVereniging bij de Zandvoortsche Hockey Club.Opening

De opening van de BSV Sportzomer start om 15.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De activiteit is bedoeld voor jeugd vanaf 9 jaar t/m 18 jaar. De BSV probeert de jeugd in beweging te brengen, maar biedt volgens het Team Sportservice Heemstede/Zandvoort ook mogelijkheden om kennis te maken met verschillende takken van sport.

Vervolglessen

Na deze activiteit kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor vervolglessen van de aangeboden sporten. Zo is er de mogelijkheid om deel te nemen aan: pannavoetbal, powerkiten, longboarden/skaten, bootcamp en freerunning. Wie graag in beweging wil zijn en het leuk vindt om verschillende sporten te beoefenen of eens wil kennismaken met andere takken van sport, is welkom op de BuurtSportVereniging van 27 juni.

Inschrijven

De inschrijving aan de BuurtSportVereniging is verplicht. Deelnemers die mee willen doen, kunnen zich aanmelden bij Christopher Manuputty via [email protected]. De deelname kost € 1 per persoon. Deelnemers kunnen die op de dag zelf betalen.

Bron: Team Sportservice Heemstede/Zandvoort

Cookieinstellingen