Twaalfde Korendag staat in teken van de disco

Foto: Ebru van der Ploeg

Eind augustus hebben de organisatoren van de Korendag in de Protestantse Kerk naar buiten gebracht dat zij de kerk omtoveren in een disco. Het is ook het thema van deze twaalfde Korendag die op zaterdag 6 oktober gaat plaatsvinden.

Eigen repertoire

Op de dag zelf kunnen bezoekers 22 deelnemende koren aantreffen die hun eigen repertoire gaan brengen. De opening van de Korendag Zandvoort is om 10.30 uur en het eerste koor begint om 10.45 uur. Het laatste optreden met de grote finale begint om 21.15 uur.

Regio en landelijk

De deelnemende koren komen uit de regio maar ook uit Etten-Leur, Gorinchem en Nunspeet om te zingen in de kerk. Korendag Zandvoort wil zoals altijd er een feestje van maken. Net als voorgaande jaren komen er nu ook weer  “prominente mensen” als Andre Hazes, Bob Marley en John Travolta voorbij. Afsluitend koor is net als elk jaar The Beach Pop Singers. Dit jaar sluiten zij af met Haarlem Shuffle.

Lot

De bezoekers die vanaf het begin om 10.30 uur aanwezig zijn, krijgen een lot. Daarmee valt een grote goedgevulde boodschappentas te winnen. Ook verloten de organisatoren enkele lunchpakketten verloot. De vaste bezoeker van Korendag weet dat er wat te halen valt, omdat het luisteren naar de koren een soms rammelende maag kan opleveren.

Facebook

Wie kans wil maken om de lunchpakketten te kunnen winnen,  worden door mee te doen via Facebook Korendag Zandvoort. Kanshebbers moeten duidelijk maken waarom vooral zij een pakketje willen krijgen. Om 12.15 delen de organisatoren de pakketjes uit aan degene met de meest originele uiting.

Meer info

Korendag Zandvoort 2018. Protestantse Kerk, Kerkplein Zandvoort. Van 10.30 tot 21.45. Kijk voor alle deelnemende koren op www.zingenaanzee.nl.       

Cookieinstellingen